Welkom bij Ar'Home

Van harte welkom bij B&B Ar'Home

Het 19e eeuws recent gerenoveerd herenhuis is gelegen in een rustige straat in het hartje van Kortrijk, op een boogscheut van het gerechtsgebouw en de Leieboorden.  Een ideale ligging om de stad te voet te verkennen.

Alle historische bezienswaardigheden zoals het Begijnhof, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, het Belfort, de broeltorens, ... bevinden zich in de nabije buurt.

U wandelt in enkele minuutjes naar het treinstation van Kortrijk. B&B Ar’Home ligt op 3 km van Kortrijk Xpo .

U kan overnachten in één van onze prachtige,  ruime en  stijlvol ingerichte luxe kamers. Ze hebben een hedendaagse klassieke stijl maar ademen ook de sfeer en de charme van het oude huis.

Gastronomische restaurants en mooie winkels liggen op wandelafstand.

Parkeren kan op een nabijgelegen parking (Parking Haven- Botenkoperstraat – 2,5 €/dag- 4€ (24 u).

Kortrijk - Creatieve stad aan de Leie

Door zijn centrale ligging is B&B Ar’Home de ideale uitvalsbasis voor tal van wandelingen en fietstochten. Kortrijk is een bijzonder fietsvriendelijke stad. U kan fietsen huren in het centrum van de stad.

Kortrijk ligt midden een boeiende regio dichtbij de Franse grens - 30 km van Rijsel (Lille) en steden als Ieper, Gent, Brugge en ook Brussel en Antwerpen liggen binnen handbereik.

De stad met zijn verlaagde Leieboorden, het Buda-eiland en historische straten en pleinen, maakt bovendien deel uit van het prestigieuze Unesco Creative Cities Network.